Profesyonel Aşçılık Kursu‘nun 10. gününde 3 tane çorba ( soğan, mercimek ve domates çorbası ) yaptık.
Bu arada yaptığım yemekleri her gün annemin iş yerine götürüp (kurs yeri ile iş yeri arası yürüyerek ortalama 20 dakika civarı) oradakilere tattırıyorum. Çorbaları yaparken şefimiz soğan çorbasını bizim insanımız pek sevmez demişti. Nitekim de öyle oldu. Soğan çorbası hariç diğerlerini sevdiler. Soğan çorbasını yaptıktan sonra bir kaseye koyup içtim. Farklı bir tadı olduğu doğru ama içilmeyecek gibi de değildi.
Yaptığımız yemeklerin içerisine farklı şeyler kattığımız için beğendikleri
yemeklerin tariflerini istemeye başladılar. 🙂


Yorum Gönder
Facebook Yorumları